Rólam

szabadúszó webdesigner

Szia! Örülök, hogy itt vagy!

Várhelyi Dóra vagyok, szabadúszó webdesigner, a Dorka Design megálmodója és tulajdonosa.

Dunaújvárosban születtem és éltem 32 évig, 6 évvel ezelőtt pedig Székesfehérvárra költöztem. 16 évig dolgoztam  eladóként és üzletvezető helyettesként a kereskedelemben, viszont 2019-ben váratlanul úgy alakult, hogy életemben először munkanélküli lettem. Mint mindenkiben, bennem is felmerült a kérdés, hogy most aztán mihez is fogok kezdeni. Egyet biztosan tudtam: új vizekre kell eveznem, elég volt a kereskedelemből, másra vágytam. Szerettem volna a magam ura lenni és olyat csinálni, ami boldogsággal és büszkeséggel tölt el. 

Úgy döntöttem, hogy kell egy kis pihenés, feltöltődés, nyugalom. Tanulni fogok!  Hosszú hetekig kerestem, bújtam az internetet, milyen szakmát válasszak, de semmi sem fogott meg igazán, semmit nem éreztem a magaménak. Aztán egyszer csak szembe jött velem a Webdesignsuli hirdetése és rögtön megfogott. Átböngésztem a honlapot, elolvastam a blog bejegyzéseket, feliratkoztam az ingyenes leckékre és éreztem, hogy nekem ez kell, erre van szükségem! Szabadúszó webdesigner leszek! Így belevágtam és meghoztam életem egyik legjobb döntését. A tanfolyam remek alapokat adott ahhoz, hogy elinduljak ezen az úton! 

Imádom, amit csinálok!

Már nem is tudom elképzelni azt, hogy mással foglalkozzam.

Az alkotás, a munka folyamata, ahogyan a sok apró részletből összeáll a nagy kerek egész, amikor az ember ránéz a végeredményre és azt mondja, igen, ezt én csináltam, szuper lett!

A munkámmal szeretném támogatni azokat a magánszemélyeket, kezdő- és kis vállalkozásokat, egyéni vállalkozókat, akik még az út elején járnak, mertek nagyot álmodni és azon dolgoznak, hogy megvalósítsák a vágyaikat. Akik függetlenségre vágynak és készek is ezért a tettek mezejére lépni. Tudom milyen, amikor az ember még keresi az útját, tele van kételyekkel és nem tudja mi a következő lépés.

 

Ha magadra ismersz és szimpatikusnak találsz, akkor vedd fel velem a kapcsolatot! Együtt kialakítjuk a marketing stratégiádat és segítek eligazodni az online világban. Ha szeretnéd, hosszútávon is leveszem a vállaidról a terhet és karban tartom weboldalad. 

Dolgozzunk együtt a te új és sikeres projekteden!