Weboldal készítés

Weboldal készítés a Te igényeidre szabva

A mai világban már elengedhetetlen az online jelenlét, különösen most, a megváltozott gazdasági helyzet miatt. Az internet kiemelkedő szerephez jut a mindennapjainkban. Az emberek többsége ma már az interneten vásárol termékeket és vesz igénybe szolgáltatásokat. Azzal, hogy online vagy, láthatóbbá teheted a vállalkozásod, a célcsoportod könnyebben megtalál online.

A weboldal is egy fontos arculati elem, a vállalkozás üzenetének közvetítője.  Éppen ezért nagyon fontos az első benyomás. Egy ütős webdesign bizalmat kelt, képes az érzésekre hatni, növeli a hitelességet, döntéseket befolyásol, megragadja, fenntartja és vezeti a látogatók figyelmét. Megkülönböztet a konkurenciától és kiemel a tömegből. A weboldaladnak megbízhatóságot és profizmust kell sugallnia. A weboldal készítés összetett feladat, sok kritériumnak meg kell felelni, érdemes mindenképpen szakemberre bízni a munkát. 

Ilyen weboldalt készítek Neked:

Miért jó a WordPress alapú weboldal készítés?

A weboldal készítés menete

Kapcsolatfelvétel

Az itt található űrlap kitöltésével tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Igényfelmérés, árajánlat

24 órán belül küldök neked egy részletes kérdőívet, hogy jobban megismerjem az igényeidet és a kitöltése után személyre szabott árajánlatot tudok adni neked. 

Szerződéskötés

Ha úgy döntesz, hogy szeretnél együtt dolgozni velem, akkor szerződést kötünk. A szerződés megkötésekor a teljes ár 30%-át kell előlegként kifizetni. 

Tervek elkészítése

A szerződésben meghatározottak szerint elkészítem a weboldalad drótvázát, utána pedig a látványtervét.

A munka elvégzése

A tervek bemutatása után megkezdődik a funkciók kialakítása, a tartalom feltöltése és a weboldal tesztelése. 

Kész munka átadása

A fennmaradó vételár kiegyenlítése után átadom az elkészült weboldalad és megmutatom, hogy hogyan használd az admin felületet.